ТЕНТО МЕТАЛ О​ОД

Продукти и услуги

Изделията от ковано желязо

Изделията от ковано желязо, произведени от Тенто Метал ООД, са изключително здрави и устойчиви на всякакви атмосферни условия, което ги прави подходящи за всякакви приложения във външното пространство. Стълбищата и входните врати на компанията са създадени с мисъл за комфорт, удобство и безопасност на клиентите. Те са елегантни и стилни, но в същото време много здрави и устойчиви на всякакви външни въздействия.

Декорации

Декорациите на Тенто Метал ООД са уникални и неповторими, което ги прави идеални за украса на всеки дом или градина. Компанията произвежда разнообразни продукти от ковано желязо, които могат да бъдат персонализирани според желанията и предпочитанията на клиентите.

Автоклави

Автоклавите и неръждаемите съдове за вино производство и млечна промишленост са изключително качествени и надеждни. Те са създадени да издържат на високи температури и налягане и са направени от висококачествени материали, които гарантират тяхната дълготрайност и безопасност.
Автоклавите на Тенто Метал са проектирани да издържат на високи температури и налягания и са подходящи за стерилизация на различни видове материали и субстанции. Компанията предлага автоклави с различни размери и капацитети, които могат да отговорят на нуждите на всеки клиент.

Неръждаеми съдове за вино производство и млечна промишленост

Тенто Метал е известен производител на автоклави и неръждаеми съдове за вино производство и млечна промишленост. Компанията разполага с богат опит и дългогодишна традиция в тази област и е наясно с изискванията и нуждите на своите клиенти.
Неръждаемите съдове на Тенто Метал са направени от висококачествени материали и са създадени да издържат на високи температури, налягания и химически въздействия. Те са подходящи за производството на вино, мляко, сирене, йогурт и други млечни продукти. Компанията предлага съдове с различни капацитети и размери, които могат да отговорят на нуждите на всяка млечна фабрика или винарна.

ГАЛЕРИЯ